top of page

OVER

ZOETE GEIT

Zoete Geit is opgericht door Anoeska Mantje. Zij heeft naast deze heerlijke snoepwinkel ook Brownies&downieS Deventer. Een lunchrestaurant waar ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Haar liefde voor ondernemen, persoonlijke aandacht en natuurlijk snoepjes is oneindig groot. 

Hoe was het mogelijk dat er geen snoepwinkel meer in Deventer zat? Dat bleef Anoeska bezig houden totdat ze het Gele Pakhuys in de Walstraat tegen kwam. Een prachtig pand, een mooie locatie en de beste snoepjes, de perfecte ingrediënten voor de ultieme zoete beleving.En zo ontstond Zoete Geit in september 2019.

Dat er al snel taarten werden toegevoegd was geen verrassing.

Zelf maakt zij ook graag mooie creaties, en leert ze veel van haar baksters. Een klein walhalla vol snoep, taarten, koeken en lekkernijen. Bij Zoete Geit vind je meer dan 60 soorten Oudhollands snoep, Voorverpakt snoep, Amerikaans snoep, Vegan snoep, Jelly Fruits, meer dan 50 soorten Schepsnoep en mega veel soorten Drop. Naast al het snoep, staat de vitrine dagelijks vol met de meest heerlijke gebakjes, taarten en koeken. 

IMG_0429_ZoeteGeit_01.JPG
_SV_1366.jpg

MEER UIT ANOESKA'S STAL 

BROWNIES&DOWNIES

Het leukste lunchrestaurant van Deventer als het aan Anoeska en haar medewerkers ligt. Gelegen aan de Brink met een prachtig terras. Je kunt hier dagelijks terecht voor goede koffie, lunches en brownies. 

Meer weten over Brownies&downieS Deventer of een plekje reserveren? 

bottom of page