top of page

OVER

ZOETE GEIT

Zoete Geit is opgericht door Anoeska Mantje. Wat begon als snoepwinkel heeft zij uitgebouwd tot een walhalla vol (bruids)taarten, snoepjes, koeken en andere lekkernijen. Met de bakkerij, snoepjesbus en online snoepwinkel voorziet zij haar klanten in alles wat hun zoete hartje begeert.

Dat er al snel taarten werden toegevoegd was geen verrassing.

Zelf bakt ze heel graag. Met een patisserie opleiding op zak en een team van ervaren baksters gaat ze graag een uitdaging aan. Van bruiloften tot verjaardagen en zakelijke events, voor elke gelegenheid is er een heerlijk assortiment aan zoetigheden.

 

Zij heeft naast deze bakkerij en online snoepwinkel ook Brownies&downieS Deventer. Een lunchrestaurant waar ook jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt werken. Haar liefde voor ondernemen, persoonlijke aandacht en natuurlijk taart en snoepjes is oneindig groot. 

 

Plaats jouw aanvraag voor gebak en snoepjes voor jouw bruiloft, verjaardagsfeest, zakelijk evenement of andere gelegenheid via onze website. 

 

In onze webshop kun je terecht voor het bestellen van onze te gekke snoeppakketjes voor door de brievenbus. Ook zijn een aantal van onze favoriete gebakjes te bestellen via onze webshop, Deze kun je vervolgens afhalen in onze bakkerij aan de Brink.

Taarten en andere zoetigheden op bestelling en de lekkerste snoepjes door je brievenbus.

just married.png
213815642_937949490112517_4748113530772423175_n.jpg

MEER UIT ANOESKA'S STAL 

BROWNIES&DOWNIES

Het leukste lunchrestaurant van Deventer als het aan Anoeska en haar medewerkers ligt. Gelegen aan de Brink met een prachtig terras. Je kunt hier dagelijks terecht voor goede koffie, lunches en brownies. 

Meer weten over Brownies&downieS Deventer of een plekje reserveren? 

bottom of page